5 telefoane ieftine pentru bugete mici

top 5 telefoane ieftine la preturi bune

Ai un buget limitat și cauți telefoane ieftine pentru cel mic sau pentru tine? Știi că o investiție mai mare într-un telefon care cel mai probabil o să își dea ultima suflare pe gresie nu merită. Atunci fă alegerea potrivită, mai jos ai 5 telefoane ieftine la super prețuri pentru ca decizia ta să fie una excelentă.

Telefonul Vonino Xylo X este potrivit pentru iubitorii de smartphone-uri mici, are difuzoare bune și o cameră care își face treaba la banii ăștia. Este potrivit pentru cei care au 2 cartele fiind un telefon Dual Sim. Un mare plus este sistemul de operare Android 6.0.

 Plusuri: 

Preț: doar 189,90 lei
Memorie internă: 8 GB
Memorie RAM: 1 GB

 Minusuri: 

Capacitate baterie(mAh): 1400
Diagonală ecran: 4 inch
Ieșire video: Fără

Comandă acum

Memoria internă de 8 GB și camera principală de 5 MP fac din acest smartphone unul numai bun pentru amatorii de fotografie. Sistemul de operare Android 5.1 Lollipop și memoria internă de 1 GB scot și mai tare în eviență puterea de manevrabilitate a terminalului.

 Plusuri: 

Camera spate: 5 mPX
Memorie interna: 8 GB
Memorie RAM: 1 GB

 Minusuri: 

Capacitate baterie(mAh): 1400
Diagonală ecran: 4 inch
Cameră față: 0.3 mPX

Comandă acum

Smartphone-ul Phonemax Mars este unul Dual SIM cu o cameră frontală de 5 MP și una principală de 8 MP, potrivit pentru poze și video-uri, ecranul de 4.5 inch este unul generos totuși lipsesc sezori precum accelerometru, compas și senzorul de lumină.

 Plusuri: 

Sistem de operare: Android 6.0
Sloturi Sim: Dual SIM
Camera spate: 8 mPX

 Minusuri: 

Greutate (g): 125
Capacitate baterie(mAh): 2000
Rețea: fără 4G

Comandă acum

Raportul calitate-preț foarte bun, ecranul generos de 5 inchi și bateria de 4000 mAh fac din acest smartphone unul foarte bun pentru cei care nu doresc să încarce telefonul zilnic.

 Plusuri: 

Capacitate baterie(mAh): 4000
Diagonală ecran: 5 inch
Autonomie: Până la 72 ore

 Minusuri: 

Conținut pachet: lipsă căști
Cameră frontală: 2 MP
Greutate: 157g

Comandă acum

Smartphone-ul Bluboo Maya este unul potrivit pentru poze având camera principală de 13 MP și unul excepțional pentru video-uri datorită ecranului de 5.5 inch HD. Memoria internă de 16 GB permite stocarea pozelor și filmărilor direct în device.

 Plusuri: 

Cameră frontală: 13 MP
Diagonală ecran: 5.5 inch
Capacitate baterie(mAh): 3000

 Minusuri: 

Greutate: 140g
Rețea: fără 4G
Slot memorie (tip): MicroSD (pana la 32GB)

Comandă acum


Sper că te-am ajutat să faci alegerea potrivită, alege unul din cele 5 telefoane ieftine de mai sus potrivite pentru bugetele mici. Prețurile pot varia, așa că profită acum de oferte!

Părerea ta contează.

Am nevoie și de părerea ta, scrie aici ce îți trece prin cap.
Scrie numele tău aici.