Acum poți descărca filmele sau serialele de pe Netflix

E o veste super bună pentru cei care călătoresc, nici nu vreau să mă gândesc ce o să fac în Ianuarie când o să mă întorc cu trenul din Arad, probabil stoc de filme/seriale 😀

Acum poți să descarci pe tablete sau pe telefoan serialele și filmele preferate de pe Netflix, pentru a le putea viziona când accesul la internet nu este posibil.

Atenție însă, dacă telefonul tău are 16 GB o să ai o mică problemă, recomand descărcarea la calitate SD, adică undeva la 700 MB/o oră de filme pentru a nu rămâne fără spațiu pe device.

Cum descarci fimele sau serialele? Foarte simplu!


În dreptul fiecăriu titlu apare iconița de download, exact ca în poza de mai jos, după ce ai apăsat pe ea și s-a finalizat download-ul filmul îl găsești în meniu la noua categorie My Downloads(ultima poză).

acum poti descarca filmele sau serialele de pe netflix

Pentru a putea descărca un filme sau seriale de pe Netflix ai nevoie de sistem de operare mai nou de iOS 8.0 sau Android 4.4.2 și ultima versiune de aplicație Netflix.

Citește și: Merită să îți faci abonament la Netflix?

Să ți cont de mărimea filmelor pe care le stochezi în memoria telefonului, descarcă calitatea necesară pentru o vizualizare corectă pe dispozitiv. Mai jos o listă cu mărimea ocupată pe dispozitiv în funcție de ce calitate este descărcată.

 • low = 0.3 GB / oră de film
 • medium = 0.7 BG / oră de film (varianta SD)
 • high = undeva peste 3 GB / oră de film (varianta HD)
 • ultra = undeva peste 7 GB / oră de film (varianta Ultra HD)

acum poti descarca filmele sau serialele de pe netflix2

2 comentarii

 1. Salut, Paul,

  Te rog trimite-mi un mesaj la adresa de mai jos, cu raspunsul la intrebarea:

  Daca eu ma uit la Netflix pe smart TV, si am un HDD extern conectat prin USB (il folosesc pentru a reda filme,
  seriale inregistrate de un prieten) – pot sa descarc pe acest HDD continutul Netflix?
  Nu ma ajuta cu nimic daca au facilitatea de inregistrare in memoria tableta/telefon, deoarece
  (A) ma uit pe ecran mare si (B) doresc sa inregistrez cat mai mult intr-o locatie unde am net prin cablu si sa ma uit in alta locatie unde am net doar mobil prin device-uri Vodaphone (50 GB pe luna, f. scump).

  Multumesc.

  • Salut,

   Funcția este activă doar pe telefoane și tablete. Din păcate nu poți selecta unde să descarci episodul/filmul deci pe un HDD nu cred că e posibil să stochezi și oricum de pe SMART TV nu ai funcția de download.

   Nu am încercat niciodată să descarc pe telefon și să îl rulez pe TV, momentan nu am o mufă USB-C la HDMI ca să fac o probă.

Părerea ta contează.

Am nevoie și de părerea ta, scrie aici ce îți trece prin cap.
Scrie numele tău aici.