Alexandra Pozsar merită să câștige #missarad

Miss Arad 2014 este organizat la fel ca în fiecare an de Asociația Non-Profit Angels Organization, este un eveniment cu scop caritabil și are o direcție educațională, aici participă în urma unei preselecții desfășurată anul acesta în La Mouche Society Club cele mai frumoase și deștepte fete din municipiu. Da, nu este de ajuns să fi doar frumoasă ca să câștigi. În preselecții programul a constat în defilarea participantelor, momente de dans și muzică(via). Au rămas 13 fete, toate una mai frumoasă ca alta. Nu pot să zic că există o fată care nu merită să fie în concurs.Alexandra Ioana Pozsar

Ca în orice competiție fiecare are o preferință, a mea este Alexandra, care după părerea mea are prima șansă să câștige. Frumoasă, deșteaptă ce mai vrei ? Preferata mea!

O probă din acest concurs se desfășoară pe aradon, partenerul oficial. Acolo fetele se luptă pentru titlul de Miss Fotogenie(numele ales nu îmi place de nici o culoare) care reprezintă o probă importantă unde fetele au nevoie de voturile noastre ca să câștige(în 2 zile au votat peste 1.000 de oameni). Preferata mea este pe locul întâi cu 181 de voturi urmată de Christine Monori 161 de voturi și Alexandra Ionela Grigoriță cu 155.

Să o ajutăm pe Alexandra Ioana Pozsar să câștige pentru că merită.  Eu am votat-o, tu ce mai aștepți? O să fi mândru când o vezi la evenimentele de fashion și frumusețe din România știind că este arădeancă dea ta.

Voteaz-o aici o ajută extraordinar de mult. 

Părerea ta contează.

Am nevoie și de părerea ta, scrie aici ce îți trece prin cap.
Scrie numele tău aici.