Bătaie la Ponton – Casa Baraj (VIDEO)

0

Ok, hai să începem cu începutul, prima dată dă-i play mai sus, nu de alta dar ca să înțelegi ce muzică se ascultă la Ponton – Casa Baraj(dacă nu înțelegi prea multe din video-ul de mai jos). Dimineața după inhalarea de prea mult alcool spiritele s-au încins atât de tare încât a ieșit o bătaie ca-n filme. Acum dă-i play video-ului de mai jos:

Cei din vestul țării cunosc pontonul ăsta de la Văliug, unde în fiecare weekend din vară(și nu numai) se lasă cu petreceri. Ei bine în 11 Septembrie la petrecerea de închidere cum ar veni a început spre dimineață o bătaie ruptă din rai.

Pentru prima dată văd în viața mea cum cei care în mod normal trebuie să asigure SIGURANȚA dau cu scaune în cap, GENIAL!

Evident muzica și distracția continuă în altă parte a pontonului chiar dacă aproape se omoară în bătaie alți petrecăreți.

La minutul 0:49 vedem cum băiatul în carouri îi bagă pumni celui în tricou negru până cade și evident la final sfântul picior în gură care => SOMN. La minutul 2:02 îi vedem piciorele, semn că nimeni nu l-a băgat în seamă.

Părerea ta contează.

Am nevoie și de părerea ta, scrie aici ce îți trece prin cap.
Scrie numele tău aici.