Bătrânul din troleu

Dimineața pe la 8 și 10 mergeam pe nebăute de cafea spre Universitate să iau metroul spre Pipera, somnoros și fără chef urc în troleul 69, nu sunt locuri așa că stau lângă ușă. La următoarea stație urcă un domn în vârstă, pe la 70 de ani cu două plase în mână și cu un rucsac în spate.

Îl văd, troleul este plin dar el se uită după loc. Culmea este că a văzut unul, fix în spate la șofer, el fiind la ultima ușă. În secunda 2 își ia plasele și înaintează, deranjează pe toată lumea și se împinge în toată lumea.

Marea surpriză este că până ajunge scaunul se ocupă. „Nesimțitul” având căștile în urechi sunt sigur că nu l-a auzit cum a înjurat bătrânelul nostru. Nu aș vrea să reproduc cele spuse de el dar printre altele a spus „trebuia tu să te pui pe locul meu„.

Am rămas mut, e cam același lucru cu: am deszăpezit mașina și implicit locul de parcare, așa că este al meu! Zice mariciu mai multe despre asta aici.

În București nimeni nu mi-a spus dacă îl las să stea pe scaun, absolut nimeni. În Arad era ceva normal să fie câte un bătrân care cere locul chiar dacă erau scaune libere. Asta așa ca o paranteză: îmi plac bătrânii de aici 😀

Părerea ta contează.

Am nevoie și de părerea ta, scrie aici ce îți trece prin cap.
Scrie numele tău aici.