Când e Black Friday ? #blackfridayro

Nu mi-a plăcut niciodată ideea de a face Black Friday pe decurs de câteva săptămâni cum face Altex, în mijlocul verii sau într-o joi. Își pierde esența, vinerea neagră când odată pe an prețurile o iau razna. De ce vinerea asta este cu o săptămâna mai devreme decât era normal eMag?

Până una alta Black Friday este importat de la Americani și la fel ca Valentine’s Day ar trebui să își respecte data care a făcut-o celebră. Din păcate noi românii modificăm datele problemei fără prea mari probleme.

Black Friday la eMag este în 18 Noiembrie


emag-black-friday-contorizare-trafic
Traficul eMag la prima oră din Black Friday 2015 , imediat după ce s-a deschis site-ul.

Anul acesta Black Friday la eMag este în 18 Noiembrie, cu o săptămână mai devreme față de data normală, nu știu motivul pentru care fac asta de câțiva ani dar ceea ce este clar e că Black Friday-ul lor este cel mai așteptat.

eMag ne-au obișnuit cu oferte pe bune să zicem așa, având în vedere că în ultimi 2 ani mi-am luat câte un laptop de Black Friday. Anul trecut ăsta de pe care scriu acum, se descurcă excepțional, singurul upgrade care îl fac cât de curând este un SSD(poate chiar de Black Friday) și sunt sigur că mă mai duce încă un an, iar acum 2 ani am luat ăsta cu 500 lei pentru tata care și acum îl folosește, merge ok.

Anul ăsta sparg puțin mai mulți bani împreună cu Dana, să sperăm că avem noroc să economisim puțin de Black Friday-ul, eu unul îl aștept cu nerăbdare. Tu ce îți cumperi de Black Froday?

Părerea ta contează.

Am nevoie și de părerea ta, scrie aici ce îți trece prin cap.
Scrie numele tău aici.