În cât timp faci un site wordpress și cât costă ?

site

Ai ideea unui start-up sau vrei să îți aduci site-ul în zilele noastre și vrei să pui totul în practică, dacă nu te pricepi îți recomand să apelezi la un prieten sau la o agenție dacă bugetul îți permite, site-urile făcute de cineva care atunci se inițiază sunt proaste, neoptimizate și urâte.

Văzuzem pe forum un medic care avea nevoie de o echipă de web designeri care să îi facă un website UNICAT, cu design mulat pe ideile lui și cel mai important cu buget limitat. În zilele noastre nu se mai fac site-uri de genul ăsta pentru că nu ai cum să le faci la preț bun, îți ia mult timp, de cele mai multe ori le faci prost și nu te poți compara cu o temă cumpărată de pe themeforest la care s-a lucrat ani de zile.

În cât timp se poate face un site de prezentare?


În 4 ore, cam atât durează dacă ai toate detaliile și o temă gata făcută cu un layout predefinit, tu trebuie doar să te mulezi cu informațiile ce ți le pune clinetul pe tavă. Cât timp îți ia fiecare pas în parte? Afli mai jos:

Analizezi dorințele clinetului și pui întrebări
30 minute
Analizezi site-urile competiției
50 minute
Creezi arhitectura site-ului
25 minute
Alegi fonturile și culorile site-ului
20 minute
Pregătești conținutul, imaginile și link-urile
75 minute
Editezi tema cumpărată după nevoile clintului
40 minute

Cât costă un asemenea site?


Depinde cine îl face, dacă ți-l face o agenție prețul poate depășii 1000€ pentru că au și ei licențe de plătit oameni și chiria, dacă apelezi la un freelancer prețul nu cred că depășește 400€, depinde cât este de bun freelancer-ul dar sunt șanse mari să nu existe diferențe în ceea ce livrează agenția cu ceea ce livrează un singur om, pentru că la bază stă o temă premium pe care abele părți o cumpără cu 60$.

Ca să facă asta freelancer-ul trebuie să știe puțină programare, photoshop, copywrite, UX, SEO, și să mânuiască rapind un wordpress. Agenția are un om pentru fiecare din astea.

un comentariu

Părerea ta contează.

Am nevoie și de părerea ta, scrie aici ce îți trece prin cap.
Scrie numele tău aici.