Consumator de YouTube?

Toată lumea vorbește despre cum lumea se îndreaptă spre video content, motivul pentru care Youtube este atât de popular. Urmăresc multe lucruri pe acolo, de la muzică până la vlog-uri.

Am văzut un lucru interesant acum câteva săptămâni despre care vroiam să vorbesc. Era weekend și pierdeam timpul prin MediaGalaxy, nu cred că eram în căutare de ceva. Mă uitam la un telefon care aparent era la preț bun, lângă mine un copil cam pe la 8-9 ani deblochează un telefon și instant intră pe Youtube.

Vă zic am rămas surprins, nu mai știu ce video a deschis sau dacă a căutat unul anume dar ideea în sine.

Când consumi conținutul de pe Youtube?


Mi-am pus întrebarea asta și am stat să mă gândesc unde sunt locurile și momentul când dai play la un video. Eu cel puțin doar când sunt acasă, când TV-ul mă plictisește și/sau nu este nimic interesant iar ecranul laptopului mi-a obosit ochii destul. Da, majoritatea video-urilor le urmăresc de pe mobil.

Nu am urmărit niciodată un video în drum spre birou, foarte rar la birou și nici măcar odată la întoarcere. Prefer să deschid aplicația Biziday sau să dau puțin cu degetul pe ecran să văd ce mai e pe facebook.

Urmăresc conținuturi video, chiar îmi plac de multe ori dar nu atât de mult pe cât o fac cei puțin mai tineri, pur și simplu nu am timp sau chef de așa ceva mereu.

Generațiile viitoare vin învățate cu video-uri, gătesc de acolo, învață de acolo, se distrează de acolo. Întrebarea este ce o să facă pe la 20 și ceva de ani. În continuare o să abuzeze de butonul Play? Chiar sunt curios ce se va întâmpla.

Am zis că o să fac o listă cu ce urmăresc pe Youtube, probabil cât de curând.

Sursa foto:shutterstock

un comentariu

Părerea ta contează.

Am nevoie și de părerea ta, scrie aici ce îți trece prin cap.
Scrie numele tău aici.