Cum a fost la derby ?

Am fost la Derby în peluza oaspete și anume la steliști, vă zic: Cel mai plictisitor lucru ever este să mergi la steliști în peluză, cel puțin acum când sunt vai de capul lor. Au fost vre-o 50 de inși fără suporterii simpli și au urlat și strigat doar pentru ei, de auzit pe teren absolut deloc!

Dinamoviștii au umilit Steaua în tribune și în teren, chiar văzusem un banner la un moment dat despre asta în peluza dinamovistă.

Un lucru mai puțin plăcut a fost când s-a stins noctura pentru a realiza coregrafia dinamovistă, un grup de suporteri dinamoviști aflat în dreapta noastră au aruncat cu petarde și fumigene înspre peluza stelistă, rănind o persoană dar din câte am înțeles nu foarte grav.

Se strigă împotriva echipei adverse și prea puțin pentru echipa proprie


În rest pe nimeni din peluză nu interesează meciul, se strigă doar Muie Dinamo sau Copii lui Borcea care de altfel mi s-a părut genială 😀 și foarte rar Haide Steaua sau Fortza Steaua. Mergi doar așa să te războiești cu cineva.

Am vrut în peluză pentru că îmi place să fiu activ la meci, să scandez pentru echipă și să mă bucur nebunește pentru un gol. Dar asta e ultima oară când mă duc acolo, prefer să stau liniștit la tribuna 2 și să mă bucur de meci pentru că până la urmă asta contează.

Legat de meci, mi s-a părut că Steaua a atacat mai mult poarta dinamovistă în prima repriză dar fără un rezultat iar Dinamo a câștigat pentru că a reușit să finalizeze fazele cu gol 😀 Să nu mai zic că i-a ajutat și Steaua să câștige.

Acum după ce am văzut cum a arătat peluza dinamovistă îmi doream să fiu acolo, au fost extraordinari. De la fulare ridicate până la o coregrafie excelentă, probabil cea mai frumoasă peluză din țară este Peluza Cătălin Hîldan care au arătat că își iubesc echia cu adevărat.cum-a-fost-la-derby

Sursa foto:digisport.ro

Părerea ta contează.

Am nevoie și de părerea ta, scrie aici ce îți trece prin cap.
Scrie numele tău aici.