eMag și ofertele la telefoane de azi-noapte

Samsung Galaxy S7 - eMag preț greșit site

UPDATE: eMag a anunțat că livrează câte un produs din fiecare, aparent problema a fost că s-au comandat foarte multe într-o singură comandă(gen 10 telefoane iPhone 7).

În noaptea de miercuri, 29 martie, în intervalul 00:15 – 07:15, o serie de produse au avut afișat un preț eronat. Fiecare client eMAG care a facut comenzi în acest interval va primi câte un produs comandat la prețul afișat. via mobilisimo.roeMag

Aseară nu se arăta nimic din ce a urmat, știam de reducerile de la eMag din diminața aceasta dar nu ceea ce s-a întâmplat. La 12 noaptea pe eMag prețurile la telefoanele de top au explodat, reduceri de 74% pentru Samsung Galaxy S7 EDGE(949,99 lei) sau 51% pentru iPhone 7 Rose Gold(1699,99 lei) sunt doar câteva din prețurile greșite de aseară.

Cum bine știm nu e prima dată când eMag greșește prețurile pe site, au făcut-o și în trecut de mai multe ori, totuși de fiecare dată au onorat comenzile. Astăzi în schimb a fost puțin diferit, s-au anulat toate comenzile plasate aseară la produsele cu prețul greșit.

Te întrebi de ce au anulat comenzile de data asta?


Și eu. Sunt 2 posibile motive după părerea mea, 1. s-au comandat foarte multe telefoane într-o singură comandă, cred că dacă eroarea era ca atunci la resigilate când puteai să comanzi doar un singur telefon se expediau fără probleme și eMag suporta costurile, paguba în forma actuală(știu persoane care au comandat 50 de telefoane) ar fi fost prea mare, nu știu cifrele dar cred că depășea cu mult jumătate de milion de euro, și 2. faptul că rămâneau fără stoc la telefoane pentru campania desfășurată astăzi, nici nu a început „Ziua cumpărăturilor online” și deja nu mai ai stoc la telefoane, ba culmea și pierzi o gramadă de bani.

Ce telefoane au avut prețul greșit azi-noapte pe eMag?


Am văzut mulți șceptici cum că e vrăjeală și așa mai departe că atunci când intrau ei pe link eMag rezolvase deja problema și vedeau prețurile corecte deci în opinia lor a fost o țeapă, mai jos sunt câteva poze afișate pe site aseară și telefoanele la care au fost reduceri:

toate comenzile au fost anulate în dimineața asta, pozele sunt de pe contul unui prieten

Nu vreau să mă gândesc ce nebunie a fost azi-noapte și în dimineața aceasta în birourile eMag. Sunt curios dacă CEO a primit telefoan azi-noapte sau i-au dat vestea doar dimineață. 😀

Să nu vă supărați, oricum orice magazin online anula fără discuții comenzile, doar la eMag erau puține șanse să onoreze comenzile dar au făcut-o și ei până la urmă.

Părerea ta contează.

Am nevoie și de părerea ta, scrie aici ce îți trece prin cap.
Scrie numele tău aici.