Este o problemă mare la nivel de mentalitate

Sunt 675 cazuri de rujeolă confirmate de la începutul anului și 3 decese în comparație cu 2015 care au fost doar 7 și nici un copil mort. De ce s-a ajuns aici? ei bine de la campaniile de anti vaccinarea copiilor și de la muiștii care militau împotriva vaccinului.

675 vs 7, nu ai cum să nu vezi o diferență extraordinar de mare și să te facă să îți pui câteva întrebări în legătură cu vaccinarea. Ceea ce mă enervează este faptul că foarte, dar foarte multe familii au renunțat să vaccineze copii de la o banală campanie online sau offline prin care îi spuneau că nu e bine.

3 copii au murit din cauza ta Olivia Steer


Aradul și Timiș-ul sunt județele în care au mirit copii din cauza asta și se clasează pe locul 4 și 5 în topul pe țară cu 113 cazuri respectiv 71 de infecții. De ce mă ? De ce vestul țării crede campanii absolut cretine?

Cele trei cazuri de deces au survenit la copii sub vârsta de 1 an, adică sub vârsta la care se efectuează vaccinarea împotriva rujeolei (vaccinul ROR). Acești copii au murit inutil și fără sens. Într-o comunitate cu acoperire optimă a vaccinării, toți copii sub 1 an sunt protejați de așa numitul efect de protecție de grup. Mai simplu, cei trei copii decedați ar fi putut fi protejați prin neapariția rujeolei la copiii mai mari, trecuți de vârsta de vaccinare, dacă aceștia ar fi fost vaccinați.comunicat Ministerul Sănătății
este-o-problema-mare-la-nivel-de-mentalitate

Părerea ta contează.

Am nevoie și de părerea ta, scrie aici ce îți trece prin cap.
Scrie numele tău aici.