„Ești pe Facebook? Poți face bani în plus”

Am primit un link superb printr-un mesaj astăzi în care puteam aplica la a face bani cu contul meu de facebook. Tehnica e simplă, ai cont mai vechi de 1 an poți să realizezi reclame pe datorie, adică creezi campanii și plătești la sfârșitul lunii ce ai consumat.

Ce trebuie să faci tu? Nimic!


Noi iti platim hosting lunar pentru o pagina cu destinatie comerciala pe care o atasam contului tau.

Pagină cu destinație comercială ? WTF. După ce aplici aici și ești acceptat trebuie să le dai acces 5 minute prin Teamviewer să „ne desfasuram activitatea fara a ne folosi de parola ta de Facebook.

Daca profilul tau de Facebook raspunde criteriilor noastre de selectie, urmatorul pas consta in crearea ad-urilor, pe care o vom face noi in mod exclusiv. Vom avea nevoie de acces prin Teamviewer timp de 5 minute. In acest fel putem sa ne desfasuram activitatea fara a ne folosi de parola ta de Facebook.

WTF. Chiar ar face asta cineva?

Cum și când primești banii?


Iti oferim pentru inceput 200 RON pentru fiecare luna de activitate si 100 RON pentru fiecare recomandare. Plata se face direct in contul tau sau prin PayPal de indata ce prima campanie a fost incarcata, aprobata si primeste traffic.

Deci eu nu fac absolut nimic și primesc 200 lei ? wow ce tare! Dar stai, în ce cont primesc banii? În contul de facebook? Căcatul ăsta s-a shareuit într-un grup de la ASE, sper că nu cred studenții mizeriile astea.esti-pe-facebook-poti-face-bani-in-plus

Părerea ta contează.

Am nevoie și de părerea ta, scrie aici ce îți trece prin cap.
Scrie numele tău aici.