Filme de văzut la cinema în 2017

Ce filme vedem la cinema în 2017 - TOP 10

Mă uitam acum pe lista filmelor disponibile în cinema și nu m-a atras nici măcar un film, chiar dacă ziceam că vreau să văd La La Land să înțeleg și eu de ce a câștigat atâtea premii nu cred că îmi sacrific Sâmbăta pentru un lacrimogen muzical.

So, am făcut o listă cu filmele pe care chiar vreau să le văd la cinema anul acesta. Mai jos sunt 10 filme la care o să mă duc și nu cred că o să mă dezamăgească. Dacă și tu cauți cele mai bune filme din 2017 pe care să le vezi în cinema ai ajuns unde trebuie.

Fast & Furious 8

Fast & Furious 8

Data apariției în România: 21 aprilie 2017
Disponibil în 2D și IMAX
Fast & Furious nu are nevoie de o descriere amănunțită, cred că este unul dintre cele mai așteptate filme din lista aceasta, sunt super nerăbdător să-l văd și sunt sigur că nu sunt singurul.

Guardians of the Galaxy Vol. 2

Guardians of the Galaxy Vol. 2

Data apariției în România: 5 mai 2017
Disponibil în 2D și 3D
Am fost la primul film și nu m-a impresionat foarte tare dar am râs destul, așa că și anul acesta o să-l văd. Dacă nu ai văzut încă primul film recomand să o faci într-o Sâmbătă dimineața.

Alien: Covenant

Alien: Covenant

Data apariției în România: 12 mai 2017
Disponibil în 2D
Nu sunt fanul filmelor de groază dar îmi plac cele științifico-fantastice, să nu mai zic că Alien: Covenant este continuarea Prometheus, așa că dacă ai văzut Prometheus și ți-a plăcut trebuie să vezi și acest film.

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Data apariției în România: 26 mai 2017
Disponibil în 3D și IMAX 3D
Din 2011 și până acum am văzut de vre-o 4 sau 5 ori toate cele 4 filme, înainte de lansarea din 26 mai o să mai fac odată seara Pirates of the Caribbean. Merită văzut în IMAX 3D sunt sigur de asta.

World War Z 2

World War Z 2

Data apariției în România: 9 iunie 2017
Disponibil în 2D
Am văzut primul film din 2013 și mi-a plăcut. Cred și sper că această continuare să fie ceea ce trebuie și Brad Pitt să facă un film bun.

 

Transformers: The Last Knight

Transformers: The Last Knight

Data apariției în România: 23 iunie 2017
Disponibil în 3D
Abia îl aștept pe Optimus Prime în noul Transformers. Cred că nu o să dezamăgească chiar deloc mai ales că numele precum Michael Bay se ocupă de regie. Un film must see.

 

Despicable Me 3

Despicable Me 3

Data apariției în România: 30 iunie 2017
Disponibil în 3D
Primele 2 filme mi-au plăcut foarte mult așa că inevitabil o să-l văd și pe al 3-lea. Recomand cu căldură, o să stârnească multe zâmbete asta garantat.

 

War for the Planet of the Apes

War for the Planet of the Apes

Data apariției în România: 14 iulie 2017
Disponibil în 2D
Povestea mă atrage, am fost și la Dawn of the Planet of the Apes care nu m-a făcut să zic că este un super film dar a meritat. Mai trag o fisă și anul ăsta, sper să rămân plăcut impresionat.

Thor: Ragnarok

Thor: Ragnarok

Data apariției în România: 27 octombrie 2017
Disponibil în 3D
Mi-a plăcut Thor și garantat o să vă a 3-a parte la cinema. Sper să facă un film excelent pentru că povestea este una superbă.

 

Star Wars: The Last Jedi

Star Wars: The Last Jedi

Data apariției în România: 15 decembrie 2017
Disponibil în 3D și IMAX 3D
Nu sunt pasionatul seriei dar vreau să văd cum își face Disney de cap cu Star Wars, așa că în 15 Decembrie ne vedem la cinema.

 

Sper că vă ajută această selecție să alegeți filmele potrivite de văzut în cinema. Vizionare plăcută!

Părerea ta contează.

Am nevoie și de părerea ta, scrie aici ce îți trece prin cap.
Scrie numele tău aici.