Caut o soluție pentru un mini-studio foto de produs, nu am aparat profesional și nici lumini, deci buget limitat și oricum nu aș vrea să pierd jumătate de zi să montez totul, deci ceva practic. Un proiect de pe kickstarter, Foldio360 a venit cu soluția. Poți face poze de produs dar și 360 chiar și cu telefonul mobil.

Dacă și tu cauți ceva în genul acesta cred că această variantă este cea mai bună. Foldio360 are o aplicație pentru smartphone de unde poți seta câte poze să facă în 360 dar și luminozitate și contrast.

Cum folosești Foldio360 ?

Foldio360 se conectează prin Bluetooth dacă faci pozele cu smartphone-ul sau IR Connection dacă vrei să pozezi cu un DSLR.

Foldio 360 se conectează prin Bluetooth dacă faci pozele cu smartphone-ul sau IR Connection dacă vrei să pozezi cu un DSLR. Deschizi aplicația Foldio 360, faci setările de care ai nevoie și începi să pozezi. Aplicația împreună cu Foldio 360 face totul pentru tine, se rotește automat, face poze și le combină într-o imagine 360. Simplu nu ?

Cât costă Foldio360 ?

139$, da ai văzut bine. Atât costă Foldio 360 și accesul la aplicația ce permite magia. Totuși dacă vrei pachet complet profesional care include cort foto, Foldio 360, lumini și aplicația prețul este 253$. Recomand varianta profesională, prețul este foarte bun ținând cont de ceea ce poți face cu el.

Foldio 360 Studio PRO     Foldio 360

Părerea ta contează.

Am nevoie și de părerea ta, scrie aici ce îți trece prin cap.
Scrie numele tău aici.