Heiii! Mai joacă cineva Pokemon GO ?

0

Ne plictisim repede de lucruri, cel mai bun exemplu este Pokemon GO care în opinia mea a fost cel mai dorit joc din lume, a revoluționat industria și totuși pentru o foarte scurtă perioadă.

De ce a pierdut din popularitate? În condițiile în care a avut un succes enorm și a fost cel mai dorit joc dublând valoarea de piață a Nintendo în câteva zile.

Să joc azi Pokemon GO ? Lasă, mai bine bag o fifa


Eu cred că a pierdut din popularitate exact pentru lucrul care l-a făcut atât de dorit, mobilitatea. La început era interesant să te deplasezi, să faci mișcare să prinzi pokemoni dar… pentru o perioadă scurtă. După un anumit timp a apărut aia: „îmi este lene să ies azi„, „lasă, mai bine bag o fifa” sau „hai să joc și un Clash Royal” și uite așa încet ai uitat să pornești aplicația până când l-ai dezinstalat că nu mai aveai spațiu.

Și totuși sunt curios, mai joacă cineva?, este un joc care să te facă să rupi butoanele cum face legendarul Candy Crash de ani buni sau a fost un joc funny de descărcat, jucat 2 zile și dezinstalat. Pentru că nu-i așa… ne plictisim repede de lucruri.heiii-mai-joaca-cineva-pokemon-go-pokemon-go-mobile-trends-smartphone

Părerea ta contează.

Am nevoie și de părerea ta, scrie aici ce îți trece prin cap.
Scrie numele tău aici.