Este Huawei P10 și P10 Plus un telefon feminin?

M-am uitat la video-ul de prezentare aflat mai jos unde Huawei prezistă noul lor telefon P10 și P10 Plus. Vine în nu mai mult nu mai puțin de 8 culori, Greenery, Dazzling Blue, Rose Gold, Prestige Gold, Cheramic White, Mistic Silver, Dazzling Gold și Graphite Black.

Greenery, Dazzling Blue, Rose Gold, Prestige Gold, Cheramic White, Mistic Silver, Dazzling Gold și Graphite Black – Cele 8 culori disponibile

Culorile Greenery și Dazzling Blue pentru noul Huawei P10 și P10 Plus au fost realizate în parteneriat cu Pantone Institute și mie personal îl place cum arată Dazzling Blue foarte mult. În prezentarea de la MWC 2017 și în video-ul de mai jos apar doar femei ceea ce mă face să mă întreb:

Este noul telefon a celor de la Huawei unul feminin ? Categoric femeile sunt publicul țintă, totuși culorile Cheramic White, Mistic Silver, Dazzling Blue și Graphite Black nu cred că ar sta rău în buzunarele domnilor 😀 Până una alta am un silver zi de zi cu mine.

Un live text de la lansarea telefonului Huawei P10 și P10 Plus de la MWC 2017 găsiți aici dar o să pun și eu câteva lucruri importante mai jos, cum ar fi prețul 😀

Huawei P10 costă 649 de euro, iar Huawei P10 Plus costă 699 euro


Aici sunt link-urile pentru Huawei P10 și Huawei P10 Plus de pe pagina producătorului, momentan nu sunt funcționale, dar în curând o să fie.

Pe lângă culoarea Dazzling Blue mai sunt de notat câteva elemente importante, cum ar fi:

  • Huawei P10 costă 649 de euro, iar Huawei P10 Plus costă 699 euro (4GB RAM + 64GB stocare) sau 799 euro (6GB RAM + 128GB stocare).
  • 3750mAh baterie pentru Huawei P10 Plus
  • 3100mAh baterie pentru Huawei P10 și ecran de 5.5 inci
  • Camera de selfie are funcție de zoom adaptiv: dacă cineva intră în cadru alături de tine, aceasta va da zoom out automat.
  • Telefonul filmează 4K, folosind codecul H.265, astfel că videoclipurile au dimensiuni cu 50% mai mici decât în mod obișnuit.
  • Camera foto duală are un senzor monocrom de 20MP și senzor color de 12MP, beneficiind și de tehnologia Huawei Hybrid Zoom.
  • Telefoanele se bazează pe cel mai puternic procesor din gama Kirin, modelul 960. Acesta este cu 15% mai eficient, în timp ce placa video este cu 40% mai eficientă.
  • Sistemul de SuperCharge promite o zi de utilizare a telefonului cu doar 30 de minute de încărcare. Încărcarea este de 2,5 ori mai rapidă decât cea a iPhone 7 Plus.
Poșetă Limited Edition Pouch | sursa foto: playtech.ro

Concluzia este că telefonul se adresează mai ales femeilor, vine în 8 culori diferite, are multe accesorii inclusiv o poșetă și diferența dintre P10 și P10 Plus la preț este de doar 50$.

2 comentarii

Părerea ta contează.

Am nevoie și de părerea ta, scrie aici ce îți trece prin cap.
Scrie numele tău aici.