Imprimanta laser Brother este o multifuncțională numai bună

Dacă cauți o imprimantă alb-negru multifuncțională la care să te conectezi prin wireless ai găsit soluția. Căutam o imprimantă la care să mă pot conecta wireless, să pot scana, copia, evident să tipărească duplex și să aibă o viteză normală, am găsit imprimanta laser Brother care zic eu face tot banii.

Imprimanta, scaner și copiator cu capacități wireless

Imprimanta laser Brother are viteza de 26 pagini pe minut, ceea ce într-un birou mic sau acasă este absolut suficient, copiere la fel tot 26 pagini pe minut, conectivitate wireless care să fim serioși este super practic, tavă de mare capacitate(250 coli) bagi jumătate de top în ea și tipar față-verso.

De ce să alegi imprimanta laser Brother?

  • design compact
  • viteza de scanare și printare
  • meniul super ușor de navigat
  • printează față-verso
  • cartușe ieftine care duc peste 2500 coli de tipărit documente
  • instalare rapidă
  • comenzi prin mobil(printare și scanare)

Puncte slabe: nu vine cu cablu, deci dacă vrei să te conectezi trebuie să îți cumperi unul, ecranul cu contrast la maxim nu se vede foarte bine pentru cei care au puțin probleme cu ochii o să fie o problemă, totuși dacă folosești wireless-ul nu o să prea folosești ecranul, cartușul inițial cu care vine imprimanta trebuie înlocuit după 300-400 de pagini tipărite. În rest numai de bine!

Cu jucăria asta nu poți printa coli mai groase de 105g/mp, rezoluția la copiator și la imprimantă este de 600 dpi și ai funcții la scanare care sunt super folositoare, de exemplu scanare către e-mail sau scanare ca PDF.

Consumabile pe care trebuie să le iei în calcul, cilindrul trebuie schimbat după 12.000 de pagini dar duce și mai mult dacă nu ești așa pretențios. Tonerul pentru 2600 de pagini este 67 lei(prețul poate varia) și dacă toner pentru 1200 pagini care momentan nu mai este în stock.

Imprimanta laser Brother
Imprimanta laser Brother

Părerea ta contează.

Am nevoie și de părerea ta, scrie aici ce îți trece prin cap.
Scrie numele tău aici.