Livrare la dimiciuliu? Vreau asta și în Arad!

Când vine vorba de mâncare(că la asta mă refer) toți găsim calea cea mai simplă să ne stăpânim foamea. De multe ori îți e lene să faci ceva, de multe ori nu ai ce(vorbesc în numele studenților care stau în chirie adică eu 😀). Așa că cea mai simplă modalitate să mănânci este să comanzi(când ai și bani 😀). Și nu mă refer că e scumpă mâncarea dar prefer un pachet de țigări și ceva parizer 😀 dacă ști cum zici.

Și să vorbim de mâncare. Avem în oraș oferta la Pizza încă din 2009 pe care toată lumea o folosește(1+1 gratis), nu cred că există un arădean care să nu fi comandat odată de la Pizza 5 Colțuri. Dar nu tot timpul vrei pizza și uite așa inevitabil ajungi la shaorma, care la fel tot Aradul a mâncat cel puțin odată de la Big Belly(când spui că vrei să mănânci ceva de la UTA toată lumea se gândește la ei). Recent în Arad(câteva luni în urmă) a apărut mâncarea bio(fast food evident, adică mai bine spus nu folosesc produse congelate). Se laudă cu un text interesant pe site-ul lor: „Produsele noastre sunt tot timpul proaspete, fiind facute pe loc, doar cu ingrediente de cea mai buna calitate. NU FOLOSIM PRODUSE CONGELATE. Da, e chiar bună mâncarea și la Big Chicken(că despre ei vorbeam). Mai are rost să zic ceva despre Kebab House ? Toți tinerii care în weekend se distrează pe centru merg pe Unirii să mănânce, la ei evident. 

Avem mâncare bună, pot să continui lista dar nu are rost. Unde am vrut să ajung a fost aici: La o altfel de mâncare! ceva mai… tradițional. Am văzut un post pe facebook a lui Cristi Dorombach(alias piticu), cum a primit el mâncarea la servici(în București, da!). Bă așa ceva aș mânca și sătul, voi știți cum arăta?(Vă arăt imediat, aveți răbdare 😀). Adică să comanzi mici + cartofi prăjiți/cârnați + cartofi prăjiți și să primești toate astea într-un coșuleț de pâine? Băă, Magnific! Aș comanda la nebunie bunătățile astea, problema este că la noi în Arad nu există(sau nu știu eu?). Așa că patronilor de fast food-uri și/sau restaurante. LIVRAȚI ȘI VOI AȘA! chiar o să rupeți piața în două! Sunt sigur că foarte multă lume o să renunțe la pizza/shaorma ca să mănânce asemenea … DELICATESE. Deci, gândiți-vă bine!

Iar acum poza promisă 😀

Părerea ta contează.

Am nevoie și de părerea ta, scrie aici ce îți trece prin cap.
Scrie numele tău aici.