Îmi plac tastaturile mecanice pentru că te ajută foarte mult să nu greșești taste, totuși este puțin mai greu să te adaptezi de la o tastatură normală la una mecanică. Asta pentru că tastele sunt mult mai înalte față de o tastatură de laptop spre exemplu. Logitech K840 aduce tastatura mecanică pe orice birou prin simplitate și eleganță.

Nu am văzut până acum o tastatură mecanică fără tot felul de taste pentru gaming, lumini și alte chestii. Logitech K840 se vrea o tastatură mecanică simplă pentru cei care vor să aibă un birou simplu. Își păstrează diversitatea funcțiilor pe care le poți seta după bunul plac. Îmi place mult design-ul, simplitatea și culorile folosite.

Specificații Logitech K840

  • Înălțime x Lățime x Adâncime: 132 mm x 445 mm x 34.3 mm
  • Greutate: 910g
  • Cerințe de sistem: Windows® 7, Windows 8, Windows 10 or later

Prețul este de 80€, puțin piperat pentru o tastatură fără wireless, totuși pentru cei care vor și le place să folosească o tastatură mecanică simplă este numai bună. Mai multe detalii găsești aici. Momentan nu se găsește în România, în curând o să apară și la magazinele românești.

design premium din aluminiu
Share sau like?

Tânăr visător pasionat de advertisingtehnologie și design. Dacă vrei să afli mai multe despre mine găsești aici. Sunt sociabil așa că hai să dăm share-uri la pisici pe:

Părerea ta contează.

Am nevoie și de părerea ta, scrie aici ce îți trece prin cap.
Scrie numele tău aici.