Logitech K840, o tastatură mecanică simplă

Nu am văzut până acum o tastatură mecanică fără tot felul de taste pentru gaming, lumini și alte chestii. Logitech K840 se vrea o tastatură mecanică simplă pentru cei care vor să aibă un birou simplu.

Logitech K840, o tastatură mecanică simplă

Îmi plac tastaturile mecanice pentru că te ajută foarte mult să nu greșești taste, totuși este puțin mai greu să te adaptezi de la o tastatură normală la una mecanică. Asta pentru că tastele sunt mult mai înalte față de o tastatură de laptop spre exemplu. Logitech K840 aduce tastatura mecanică pe orice birou prin simplitate și eleganță.

Nu am văzut până acum o tastatură mecanică fără tot felul de taste pentru gaming, lumini și alte chestii. Logitech K840 se vrea o tastatură mecanică simplă pentru cei care vor să aibă un birou simplu. Își păstrează diversitatea funcțiilor pe care le poți seta după bunul plac. Îmi place mult design-ul, simplitatea și culorile folosite.

Specificații Logitech K840

  • Înălțime x Lățime x Adâncime: 132 mm x 445 mm x 34.3 mm
  • Greutate: 910g
  • Cerințe de sistem: Windows® 7, Windows 8, Windows 10 or later

Prețul este de 80€, puțin piperat pentru o tastatură fără wireless, totuși pentru cei care vor și le place să folosească o tastatură mecanică simplă este numai bună. Mai multe detalii găsești aici. Momentan nu se găsește în România, în curând o să apară și la magazinele românești.

design premium din aluminiu

Părerea ta contează.

Am nevoie și de părerea ta, scrie aici ce îți trece prin cap.
Scrie numele tău aici.