Neversea Festival își face apariția la malul mării

Cred cu tărie că astfel de evenimente ne ajută enorm, tinerii caută distracție, chiar dacă nu este la fel ca-n after movie cu siguranță ai ce povestii prietenilor, festivaluri precum UNTOLD, Electric Castel și mai nou Neversea Festival ne fac imagine în Europa cum cu puține lucruri o facem.

Ieri organizatorii UNTOLD au anunțat oficial un nou festival de muzică de data aceasta pe malul mării, pe numele lui Neversea Festival. Este vorba despre 3 zile și 3 nopți de muzică electronică, 7 șcene, peste 100 de artiști internaționali și nu mai mult nu mai puțin de 200.000 m² de plajă. Cel mai mare festival pe plajă!

Cât costă un abonament la Neversea Festival?


Un abonament costă 420 lei(+TVA), pe toată perioada celor 3 zile de festival, totuși poți să achiziționezi unul din cele 5.000 de abonamente puse la bătaie în 12 aprilie de la ora 18:00 la prețul de doar 200 lei(+TVA).

Pentru a putea achiziționa un abonament la prețul special trebuie să te înscri aici și să fi pe fază în 12 aprilie de la ora 18:00, sunt sigur că se epuizează mai ceva ca telefoanele la 1 leu de pe eMag. Un video de prezentare a noului festival de pe malul mării, Neversea găsești mai jos.

Unde o să fie Neversea Festival ?


Pe malul mării în Constanța, pe o plajă de 200.000 m² ce altă locație mai bună vrei pentru un festival fără încălțări ? 😀

Legenda Neversea


Cum toate festivalurile au o poveste iată și legenda Neversea, una foarte foarte bună.

Se spune că, undeva în apele Mării Negre există o insulă misterioasă, unde timpul stă în loc. Generații de temerari au încercat să o găsească încă de mii de ani încoace, însă fără sorți de izbândă. O profeție milenară spune că cei care vor naviga cu o Arcă fermecată spre plajele insulei își vor putea trăi tinerețea fără bătrânețe.

Din reflexia lunii pline, în apa liniștită a mării s-a ridicat o ființă milenară, Yana, protectoarea mărilor. Se spune despre Yana, că ea ar fi fost prima care a trecut prin portalul către Neversea, cu mii de ani în urmă și că este singura care îi poate călăuzi pe oameni, către deschiderea portalului spre locul unde nisipul din clepsidra timpului nu-și pune amprenta asupra vieții.

Părerea ta contează.

Am nevoie și de părerea ta, scrie aici ce îți trece prin cap.
Scrie numele tău aici.