Noul ecosistem hardware Made by Google

Mage by Google | Google Family
Mage by Google | Google Family

Google a lansat în 4 Octombrie cea de-a doua generație de produse hardware care creează un ecosistem pe modelul Apple totul cu eticheta made by Google. Google a prezentat acum câteva zile noile telefoane Pixel 2 și Pixel 2 XL, Google Home Mini și Max, o nouă cameră Google Clips, Daydream View, Pixel Buds și Pixelbook.

Noua gamă Made by Google care are ca punct de legătură asistentul personal, probabil cea mai bună integrare între hardwere și softwere făcută de Google până acum.

Google Pixel 2 și Pixel 2 XL


Google Pixel 2 Made by Google
Google Pixel 2

Este smartphone-ul cu cea mai bună cameră de pe piață, un ecran AMOLED pe Pixel 2 și P-OLED pe fratele mai mare Pixel 2 XL și capabilitate de realitate augmentată. Mai mult de atât utilizatorii de Pixel 2/Pixel XL au spațiu nelimitat de stocare în Google Photo pentru fotografiile și videoclipurile realizate. Speficicațiile tehnice ale telefoanelor: Google Pixel 2 și Google Pixel 2 XL. Mai multe detalii aici.

Google Home Mini și Max


Google Home Family Made by Google
Google Home Family

Google Home Mini aduce asistentul personal în mai multe locuri din întreaga casă, designul este unul frumos care se potrivește oriunde. Google Home Max fratele mai mare și mai performant, este disponibil de asemenea asistentul personal care împreună cu Smart Sound bazat pe inteligență artificială, Max are capacitatea de a adapta experiența audio și preferințele tale. Mai multe detalii aici.

Google Pixelbook


Google Pixelbook Made by Google
Google Pixelbook

Google și-a reimaginat fostul Chromebook și le-a ieșit un laptop absolut genial. Este primul laptop oferit de Google cu un asistent personal încorporat. Pixelbook Pen face toată treaba mult mai inteligentă și ușoară. Are o grosime de 10.3mm și 1,1kg, cel mai subțire și ușor laptop făcut de Google până acum. Mai multe detalii aici.

Google Pixel Buds


Google Pixel Buds Made by Google
Google Pixel Buds

Noile Pixel Buds combină inteligența Google și cel mai bun sunet digital. Poți realiza controale elegante de atingere care îl vor pune pe Asistentul personal la o distanță scurtă și probabil cel mai inedit lucru este că poți comunica chiar și într-o altă limbă. Mai multe detalii aici.

Google Daydream View


Google Daydream View Made by Google
Google Daydream View

Google Daydream View este cel mai bun set de realitate virtuală (VR) de pe piață și cea mai simplă și mai confortabilă experiență VR. Mai multe detalii aici.

Google Clips


Google Clips Made by Google
Google Clips

Google Clips este o modalitate cu totul nouă de a capta momente reale, spontane. Toate alimentate de asistentul personal și inteligența artificială. Această cameră mică trimite fără probleme clipuri pe telefon și chiar le editează și le curăță. Mai multe detalii aici.

Am pus ochii pe Google Pixel 2 și pe Google Clips, ai la încemână cea mai bună cameră foto și o modalitate super mobilă să fotografiezi și să filmezi momente spontane ajutându-te de Google Clips. Momentan nu sunt disponibile pentru comandă în România dar sper să ajungă cât de curând. Tu pe ce gadget Made by Google ai pus ochii ?

un comentariu

Părerea ta contează.

Am nevoie și de părerea ta, scrie aici ce îți trece prin cap.
Scrie numele tău aici.