Oare dacă se califica UTA ce ziceați bă?

Am doar o întrebare, ce ziceați dacă UTA câștiga barajul astăzi ? Că am învins în condiții improprii? că suntem de neînvins? că suntem wow?! că merităm în Liga I dar nu avem unde să jucăm?

Pentru acest sezon UTA nu și-a propus nimic spectaculos. Întâmplător s-a ajuns într-o situație fericită. Faptul în sine că astăzi am jucat barajul pentru promovarea în prima ligă e doar pe munca și talentul jucătorilor.

UTA are ghinion sau a jucat prost în tur?

Am pierdut pentru că nu suntem pregătiți pentru Liga I, am pierdut pentru că nu avem unde să jucăm dacă ne calificam. Am pierdut pentru că nu avem bani de Liga I. Am pierdut din vina lui Falcă? 🙂uta arad baraj promovare liga I 2016 2

Suntem cu adevărat români, ne plângem și dăm vina pe altcineva, niciodată NOI nu suntem vinovații, nu ne-am calificat din cauza condițiilor, nu pentru că am pierdut cu 3 la 0 în tur. Să ne bucurăm că am bătut acasă cu 1-0 și am terminat barajul cu capul sus.

Mai jos câteva imagini din alte țări(culmea, nu doar la noi sunt ploi torențiale):


E ok băieți, anul viitor sunt sigur că o să promovați dacă dorința este la fel de mare. Până una alta hai să ne bucurăm pentru parcurs. E chiar de lăudat. Fortza UTA!

Părerea ta contează.

Am nevoie și de părerea ta, scrie aici ce îți trece prin cap.
Scrie numele tău aici.