Poze fără Copyright? 10 site-uri pentru tine

Poze fără Copyright pexels
Poze fără Copyright pexels

Fie că ai nevoie pentru un proiect offline, îți dorești să schimbi cover-ul de pe rețelele de socializare sau chiar cauți o poză pentru un articol pe blog ai nevoie de poze fără copyright la dimensiuni mai mari de 800x600px și cât mai frumoase.

De unde le descarci ? Google image este o soluție pe care multă lume o folosește numai că nu tot timpul găsești ce ai nevoie. Mai jos sunt 10 site-uri cu stock-uri de poze pe care le folosesc atunci când am nevoie de poze fără copyright.

10PNG IMGpngimg.com

Dacă cauți poze PNG(cu background transparent) pentru a le folosi la diferite proiecte site-ul pngimg.com este unul dintre cele mai bune găsite de mine, are peste 33.000 mii de poze din diferite categorii. Folosește bara de căutare, ajungi repede la ceea ce cauți.

9FreePNGImgfreepngimg.com

Un alt site cu poze PNG, au la fel categorii care sunt foarte diversificate. O medie de 20 de poze/categorie care este destul de ok.

8Kaboompics – kaboompics.com

Kaboom este un site excelent care pune la dispoziție poze fără copyright de bună calitate, disponibile pentru download la dimensiuni mari numai bune pentru print dar și la o dimensiune custom pe care o setezi chiar tu. De asemenea un lucru interesant este că îți oferă paleta de culori folosită în fotografie(HEX), un lucru numai bun pentru graphic designer.

7FreeStocksfreestocks.org

Un site așa și-așa, găsești poze bune dar nu foarte multe, totodată nu este un site excepționat dar am găsit poze frumoase la ei, mai ales din categoria fashion.

6Picjumbopicjumbo.com

Picjumbo este un site unde găsești cam tot ce ai nevoie, au și o variantă premium care îți oferă posibilitatea să descarci o întreagă sedință foto, de exemplu cu locuri din Viena. Recomand categoria food, foarte bune pozele.

5NegativeSpace – negativespace.co

NegativeSpace este site-ul pe care îl păstrez în lista pentru situații când chiar nu găsesc ce am nevoie, m-a ajutat de câteva ori. Pozele sunt ok, mai ales din categoria People.

4GRATISOGRAPHY – gratisography.com

Găsești poze funny dar nu numai, folosesc des categoria WHIMSICAL care este absolut genială. Nu îmi place că nu pot să setez descărcarea pozelor la o dimensiunea dorită de mine dar în rest este unul dintre cele mai bune site-uri de genul.

3StockSnap – stocksnap.io

Stock de poze foarte bun, un minus este faptul că nu pot seta dimensiunea la descărcare. În rest găsești cam aproape tot ce cauți.

2PixaBaypixabay.com

Unul dintre cele mai mari stock-uri de poze online, dacă nu chiar cel mai mare. Sunt undeva peste 1 milion de poze așa că ai de unde descărca 🙂

1Pexels – pexels.com

Cel mai folosit stock de mine, găsesc aproape de fiecare dată ceea ce caut. Post selecta dimensiunea de care am nevoie și ai posibilitatea să îți faci cont și să salvezi fotografii pentru mai târziu. Recomand!

Sper că te ajută selecția pe care am publicat-o astăzi și dacă și tu ai un site de pe care descarci poze fără copyright postează-l în rubrica de comentarii.

Poze fără Copyright pexels
Poze fără Copyright pexels

2 comentarii

Părerea ta contează.

Am nevoie și de părerea ta, scrie aici ce îți trece prin cap.
Scrie numele tău aici.