Protestul anti UBER, de la semințe la vuvuzele

protestul anti uber a taximetristilor
protestul anti uber a taximetristilor
Uber și Clever taxi populare în AppStore după protestul taximetriștilor

Ieri a fost protestul anti UBER, Taxify și aplicațiilor gen Clever Taxi. Jalnic și de prost gust. Pe lângă cojile de semințe lăsate în Piața Victoriei au reușit să facă ca oamenii care nu au auzit de UBER să instaleze aplicația.

La doar 24h după protest cel mai căutat cuvând în AppStore este UBER iar pe poziția cinci, Clever Taxi.

Un fel de reclamă gratis, mai ales că singuri s-au făcut de cacao. Dacă nu ați văzut știrile îți recomand video-ul din articolul ăsta.

Protestul anti UBER a fost defapt campionatul de scuipat semințe?


Am scris acum aproape o lună despre ura taximetriștilor împotriva unui serviciu care este net superior și refuzul vehement de adaptare. Tot acolo găsești cum UBER a câștigat procesul intentat împotriva Poliției Cluj, instanța a hotărât că nu face taximetrie clandestină.

Am văzut taximetriști care cu jumătate de gură scuipau semințe pe jos și cu cealaltă cereau ca UBER să dispară din România că le fură pâinea de la gură. Jalnic și foarte penibil dar ce poți să le ceri ?

Până una alta protestul anti UBER a avut ca rezultat o super mare reclamă gratis pentru UBER și Clever Taxi asta pentru că taximetriștii au fost atât de prosti încât s-au făcut singuri de râsul lumii.

Cred într-o liberă alegere, cine vrea să folosească taxiurile este liber să o facă. Eu unul vreau să pot să comand de la masă un UBER să mă urc în el și să știu că mă duce acasă în siguranță.
protestul anti uber a taximetristilor

Părerea ta contează.

Am nevoie și de părerea ta, scrie aici ce îți trece prin cap.
Scrie numele tău aici.