Reclame virale în 2017 pe YouTube #Rewind

reclame virale pe youtube 2017 rewind

Pe YouTube anul acesta a fost vorba despre Slime, Despacito, Finget Spinners și Face Full Of. Primele 3 au ajuns și în țara noastră, de a patra nu s-a prea auzit prin părțile astea ale internetului. Dacă vrei să vezi toate video-urile populare de pe YouTube o poți face aici, dar hai până atunci să vedem ce reclame virale au fost anul acesta pe YouTube.

Ce reclame virale au fost pe YouTube în anul 2017 ?


Pe prima poziție se clasează Samsung cu o reclamă postată anul trecut în 30 decembrie, cred că este prima reclamă de până acum care a depășit 150 de milioane de vizualizări. Este vorba despre un spot care promovează serviciile de service din India dar care s-a viralizat în întreaga lume fiind unul din video-urile foarte sensibile. Piesa folosită este de asemenea extrem de apreciată.

Locul 2 îl ocupă jocul Clash Royale cu spotul oficial de promovare, un număr foarte mare de like-uri și peste 100 milioane de vizualizări. La fel ca prima poziție, video-ul a fost publicat anul trecut în 22 decembrie.

Locul 3 l-a acaparat Dude Perfect(un canal pe care îl urmăresc de ceva vreme) în care fac un Oreo Domino. Aproape au ajuns la 100 milioane de vizualizări, de asemenea este cel mai lung video din top, peste 7 minute.

Restul spoturilor video le găsești mai jos în playlist-ul atașat. O să găsești și reclama cu The Rock de care am scris în iulie, în continuare se clasează în top 3 cele mai bune reclame văzute de mine.

Părerea ta contează.

Am nevoie și de părerea ta, scrie aici ce îți trece prin cap.
Scrie numele tău aici.