România se află pe locul 25 în topul țărilor care descarcă conținut piratat

topul tarilor care descarca continut piratat

Mă așteptam să ne aflăm în Top 10 pentru că noi nu prea suntem obișnuiți să plătim prea des pentru conținutul de pe internet, e de ajuns să dai 25 de lei pe abonament și asta e, totul e gratis în rest. Totuși doar locul 25 în topul țărilor care descarcă conținut piratat? Mai avem puțin.

România are locul ei în topul țărilor care descarcă conținut piratat


Suntem pe poziția 25 în topul țărilor care descarcă conținut piratat, asta pentru că mai nou ne uitam la filme online, pe site-uri de profil. Nu se mai obosește nimeni să descarce un film de pe torrent, e mai simplu să-l vezi online pe diferite site-uri.

Și nu, nu mă refer la netflix, ci la site-uri pentru care ți-ai instalat AdBlock-ul. Sunt sigur că astfel de site-uri au câștiguri frumușele și continuă să existe pentru că de la Voyo încoace s-a lăsat liniștea peste nișa asta.

Topul a fost realizat prin media de vizite pe care un utilizator de internet o face pe site-urile de piraterie, noi se clasăm pe locul 25 în top și avem 28.86 vizite/utilizator de internet. Compania de analiză a luat în calcul, atât site-urile internaționale mari, cât și trackerele populare pe plan local. Mai avem până departe…

sursa foto: Profit.ro

Părerea ta contează.

Am nevoie și de părerea ta, scrie aici ce îți trece prin cap.
Scrie numele tău aici.