Mi-am spart iPhone-ul

iPhone-ul meu nu are husă pentru că nu îmi plac husele! Nu am avut husă niciodată, defapt da am avut la primul telefon primit de la tata, care oricum nu avea nevoie de husă pentru că era o cărămidă Nokia care dacă aluneca din mână pe gresie o spărgea fără probleme.

Revenim, oriunde întorci capul vezi un telefon cu husă, când e unul fără trebuie să-i atragi atenția „pune-i husă” așa, instinctiv fără să îți dai seama. Și totuși cum mi-am spart iPhone-ul ? O întâmplare atât de bizară încât îmi venea să dau cu el și mai tare.

Cât economisești pe o parte se duce pe alta

Dacă îți vine să crezi mi-am spart superficial ecranul după ce a vibrat sunând alarma dimineața, atât a vibrat până a căzut de pe masă(da, mă trezesc greu 😀 ) ciobindu-se puțin în colțul stânga sus. Nu a ajuns pe ecran și nici nu are deschidere să zici că în timp se extinde. Puțin dar enervant, cât am economist de Black Friday se duce pe înlocuirea ecranului.

Ce am învățat după întâmplarea asta? Nu am nevoie de vibrații la telefon, le-am dezactivat și nu o să le mai activez niciodată. O să îi pun husă ? Nu.

Părerea ta contează.

Am nevoie și de părerea ta, scrie aici ce îți trece prin cap.
Scrie numele tău aici.