Ura voastră de taximetriști bucureșteni

Taximetriști Bucureșteni
Taximetriști Bucureșteni

În Arad când vine vorba de taximetriști totul este cât se poate de simplu, te-ai urcat i-ai spus unde mergi și gata, fără căcaturi de genul nu merg în direcția aia, te duc cu 15 lei sau așa mai departe. Curat și simplu. Tariful pe km este 2,30 lei parcă așa țin minte, puțin mai mare față de București dar de regulă eu plăteam cam 10 lei pentru curse așa în medie.

În București este total diferit, trebuie să-i spui unde mergi, cât îi dai și dacă este de acord abia atunci te urci în mașină, evident că te poți trezi cu refuzuri și așa mai departe. Calitatea serviciilor lasă de dorit și atunci când ai un concurent care oferă mai mult te enervezi și încerci să-l denigrezi și să-l oprești, în schimb nu te gândești cum să faci să îți imbunătățești serviciile.

Serviciile UBER sunt însă atrăgătoaree pentru mulți români, prin promptitudinea oferită în cazul comenzilor și prin condițiile de confort superioare. Deseori taximetriștii refuză curse, solicită în mod arbitrat sume umflate pentru prestarea serviciilor, iar comportamenul acestora în trafic și față de clienți lasă de dorit. Ceea ce este grav este și faptul că persoanele nemulțumite sau înșelate de taximetriști nu au unde depune reclamații, iar sancțiunile aplicate acestora sunt neclare.digi24

Taximetriștii bucureșteni au anunțat grevă împotriva UBER, și vor ca serviciile de ride-sharing să fie obligate să se autorizeze, în timp ce ei sunt vai capu’ lor.

UBER nu face taximetrie clandestină


Acum câteva zile UBER a câștigat procesul cu Poliția Cluj, deci au fost anulate amenzile și înapoiate talonele mașinilor, judecătorii au decis că nu fac taximetrie clandestină.

Sentinţa judecătorului s-a bazat pe faptul că şoferul de la Uber nu a făcut taximetrie clandestină, deoarece în acest caz clienţii plătesc cu cardul şi nu direct la şofer.adevarul.ro

Concluzia este că taximetriștii vor ca UBER și Taxify să dispară și să rămână doar ei, să te jegmănească în continuare și să profite de nevoia ta de deplasare. Ura taximetriștilor este mare, pentru că 3 din 10 tineri folosesc UBER și ăsta e doar începutul. Dacă vrei o cursă gratis în valoare de 15 lei la UBER bagă codul eqe4nn2aue.

*primul cuvânt din titlu era inițial Mama, dar mi-am dat seama după că n-are nicio vină că plodu’ ei este un jmecheraș care înainte de bună seara spune boss, 25 lei e bine?

Părerea ta contează.

Am nevoie și de părerea ta, scrie aici ce îți trece prin cap.
Scrie numele tău aici.