The Rock în noua reclamă Apple

Apple a scos din cuptor o reclamă care se clasează din start în top 3 cele mai bune reclame văzute de mine vreodată. Dwayne Johnson aka The Rock este unul dintre cei mai ocupați actori de la Hollywood și este actorul principal în noua reclamă Apple. O potrivire mai mare pentru funcționalitatea lui Siri nici nu putea.

În reclama de mai jos The Rock are o zi extrem de ocupată și încearcă să îi facă față cu ajutorul asistenului personal Siri. Ca în fiecare film din ultima perioadă face o treabă chiar foarte bună!

Trebuie să recunosc că am dezactivat-o pe Siri pentru că nu sunt om atât de ocupat încât să nu îmi pot citi singur un email, să fac o căutare pe internet sau să sun pe cineva.

Cred totuși că este foarte folositor asistentul personal atunci când conduci, te ajută să ai amândouă mâinile pe volan și totodată să cauți locația unei benzinării sau restaurant din apropriere și să suni pe cineva.

Peste 5 milioane de vizualizări în prima zi la noua reclamă apple


După cele peste 5 milioane de vizualizări într-o singură zi noua reclamă apple îmi dovedește faptul că am dreptate când spun că este una dintre cele mai bune reclame văzute de mine până acum. Enjoy!

Părerea ta contează.

Am nevoie și de părerea ta, scrie aici ce îți trece prin cap.
Scrie numele tău aici.