Transcarpatic, noul tren arădean circulă pe ruta Arad-București

ruta transcarpatic

Recunosc, abia aștept să merg acasă cu Transcarpatic numai că o să îmi pară rău de cum va arăta peste un an de folosire dacă se păstrează același preț al biletelor. Știm cu toții că marea majoritate a românilor sunt cât se poate de nepăsători când vine vorba de fumatul în tren sau păstrarea curățeniei, din păcate.

Pe ce rută aș vrea să circule Transcarpatic?


Mi-aș dori ca ruta să fie Arad-Deva-Sibiu-Brașov-București dintr-un singur motiv, am văzut trenuri de pe ruta asta mult mai curate și cu oameni mai ok față de cel de pe Petroșani-Craiova-București. #nooffence

Chiar dacă arată atât de bine și este la standarde europene tot 10 ore o să facă(plus posibilele întârziere din cauza infrastructurii) deci un tren de noapte în care poți face un duș și dormi poate mai bine față de „concurență” este cât se poate de bine-venit.

O să circule până în data de 15 Ianuarie conform lui Valer Blidar, proprietarul companiei. Momentan nu am găsit unde pot face o rezervare sau să cumpăr bilet dar probabil o să apară în scurt timp.

Astra vagoane mai are în plan încă 3 rute, Timișoara – Baia Mare și Timișoara – Viena acestea sunt primele 2, pentru a 3-a urmează să analizeze traseele cele mai circulate.

Pozele de mai jos și video-ul sunt excelente, condiții mai mult ca decente și posibile prețuri identice cu CFR-ul. Dacă va circula zilnic ruta Arad-București va fi de noapte și returul București-Arad de zi, ceea ce nu poate fi foarte rău.

Părerea ta contează.

Am nevoie și de părerea ta, scrie aici ce îți trece prin cap.
Scrie numele tău aici.