Tu pe ce te bazezi când cumperi electrocasnice?

Astăzi am auzit o teorie foarte interesantă legată de achiziționarea electrocasnicelor și care se bazează pe un simplu fapt: anii de garanție.

Cei 2 ani pe care sunt obligați să-l ofere pentru orice produs vândut către persoanele fizice se dovedește de foarte multe ori prea mic când vrei să îți utilezi casa așa că siguranța este mereu binevenită când cheltuiești bugetul familiei.

Teoria este simplă, producătorii care oferă 5 ani de garanție pentru un produs care iasă pe poarta fabricii probabilitatea să se întoarcă înapoi în acești ani este mică, pentru că nu-i așa? Cine vrea să repare fără bani ? Drept urmare piesele folosite la realizarea produsului sunt de mai bună calitate și făcute să reziste mai mult timp.

Frigiderul părinților mei tocmai a cedat după 4 ani de când l-au cumpărat, evident că avea garanție doar 2 ani așa că l-au dus să îl repare, din câte îmi amintesc s-a stricat motorul sau ceva de genul ăsta. După vre-o lună s-a stricat din nou. Caz pierdut, singura soluție a fost unul nou, de data asta cu 5 ani garanție și exact asta s-a întâmplat.

Îți recomand produsele Arctic care până în 31 Ianuarie 2017 beneficiază de garanție 5 ani dacă le cumperi de la eMag(aici detaliile campaniei). Pentru că de multe ori ai nevoie de inspirație iată câteva oferte:

Părerea ta contează.

Am nevoie și de părerea ta, scrie aici ce îți trece prin cap.
Scrie numele tău aici.