Un aeroport pentru concerte… din păcate

abc-la-aeroport-afisAseară a fost ABC la aeroport și a avut parte de mare succes din partea publicului, momentan nu s-a postat statistica cu numărul de persoane care au participat dar cu siguranță au fost câteva mii bune din moment ce au fost vândute toate cele 3.000 de bilete în avans.

A fost ABC la Gară care a prins bine și mă bucur foarte mult că primăria a văzut potențialul și i-a susținut pe cei de la ABC. La cât mai multe, împreună. Mi-a plăcut ideea locației și sper ca pe viitor să aveți aceeași inspirație, în schimb sunt supărat pentru că aeroportul este mai degrabă locație pentru concerte decât aeroport.

Aeroportul din Arad nu dispune de curse regulate de mai bine de 1 an jumate(au fost cei de la WizzAir dar au plecat). Acum aeroportul este locație pentru concerte, după ce au fost investite 2 milioane de euro. Ehh, distanța mult prea mică dintre Aeroportul Timișoara este în opinia mea principalul vinovat pentru care Aradul nu o să aibă în grabă un operator aerian intern sau internațional. Anyway, asta a fost aseară:concert-abc-la-aeroport-2016

Sursa foto:Pagina de facebook ABC

Părerea ta contează.

Am nevoie și de părerea ta, scrie aici ce îți trece prin cap.
Scrie numele tău aici.