Reacțiile românilor din Diaspora după declarația lui Ponta

0

Au fost multe voturi de dreapta. Se vede foarte clar în rezultate că lumea care a reușit să voteze au făcut-o pentru candidatul Klaus Iohannis. În turul 2 voturile pentru candidatul dreptei o să depășească 60%, sunt convins. Până atunci mai jos sunt rezultate parțiale din diaspora:

Klaus Iohannis – 46,1%
Victor Ponta – 16%
Monica Macovei – 15,1%victor_ponta

Premierul Victor Ponta se spală pe mâini de dezastrul votului în diaspora!

Şeful Guvernului a declarat aseară că alegerile au fost organizate foarte bine şi cozile s-au format pentru că de data aceasta, spre deosebire de 2009, votul nu a fost fraudat. Mai mult, şeful Guvernului spune că mulţimile mari de oameni au fost aduse cu autobuzele la ambasade pentru a bloca secţiile. sursa

Ei bine ia cu pită niște reacții:

Elena, Chişinău. 03 Nov 14:02
M-am prezentat la Conulatul român din chişinău cu soţul şi părinţii. Nu am votat nicunul. După 2-3 ore de aşteptare în frig, am abandonat rândul şi am plecat acasă. E păcat că s-a repetat tablulul din anii trecuţi, chiar mai grav.

Ovidiu. 03 Nov 13:56
sa moara femeia ta in cancer ca am venit cu autocarul?

eu. 03 Nov 13:48
Bai tu, Ponta! Sa sti ca nu am venit cu autobuzul sa votez in Londra ci cu masina personala de la 140 km distanta. Am stat la coada cateva ore bune si nu am apucat sa votez. Promit solemn ca in turul doi nu mai ratez ocazia ,cu mai multe sau mai putine sectii de votate, chiar daca asta inseamna sa imi iau bilet la avion si sa vin in Romania!

Ion. 03 Nov 13:45
Domnule ponta te asigur ca eu cand ma intalnesc cu tine iti sparg capul, jegodie inputita! Am stat la coada in wembley pentruca ati pus 4 oameni si 4 stampile sa deserveasca miile de tomani care traiesc in nordul londrei. Blestamatule te fut in gura si pe toata familia ta, sunteti niste sobolani care trebuie starpiti!!!

DianaD. 03 Nov 13:32
Eu zic sa nu ne jignesti te rog. Nu ne-a adus nimeni, nu ne-a platit nimeni, nu ne-a dat nimeni galeti (sau alte porcarii cu care mai momesti oameni nevoiasi de acasa). Am mers la vot si am stat la cozi interminabile fiindca am vrut sa nu iti mai vedem fata in politica Romana. Imi voi pastra toate urarile „de bine” la adresa ta si imi voi strange toti cunoscutii in turul 2, toata familia pentru a NU te vota pe tine!

Jo Jo. 03 Nov 13:31
Am stat 4 ore la coada in Wembley Londra.. si nu a venit niciun autocar… rusine pt ceea ce s a intamplat in londra paris munchen milano.. rusine

Părerea ta contează.

Am nevoie și de părerea ta, scrie aici ce îți trece prin cap.
Scrie numele tău aici.