Vineri ne vedem la Webstock 2017 #webstockro

webstock 2017 - bucuresti - event social media

Ziua de concediu mi-a fost aprobată așa că Vineri ne vedem la Webstock 2017. Este pentru prima dată când particip și sunt foarte curios cum se va desfășura evenimentul.

Cel mai mare eveniment de social media din Romania are un program încărcat care se va desfășura de la 09:00 la 21:00, o zi întreagă de social media.

Să vă povestesc puțin ce o să fac Vineri la Webstock


În prima parte a zilei o să particip la 2 conferințe unde 9 speakeri ne vorbesc despre online și social media, apoi trebuie să alegem una din cele 3 sectiuni paralele(păcat că nu pot participa la toate 🙁) iar la final WEBSTOCK AWARDS, gala unde se vor decerna premiile celor mai creative și inedite campanii în social media din România lansate în ultimul an. După toată treaba mergem la after party în POW WOW să bem o bere 😉

La ce sesiune o să particip la Webstock 2017 ?


Am ales TRACK A – Debate Section adică la INFLUENCER MARKETING SESSION și BLOGGING SESSION. Mi-aș fi dorit să particip și la Track B unde se discută despre Instagram și bune practici în online dar din păcate putem să participăm doar la o singură sesiune pentru că se desfășoară în paralel. Pentru programul complet și speakerii care participă la eveniment găsești mai multe detalii aici.

De asemenea dacă nu poți să participi la cel mai mare eveniment de social media din România și ești interesant poți să îl urmărești în direct aici, este transmis online începând cu ora 09:00.

Zic să ne vedem la Webstock 2017 și să fumăm o țigară în pauză 😉 #webstock17

Părerea ta contează.

Am nevoie și de părerea ta, scrie aici ce îți trece prin cap.
Scrie numele tău aici.