Brățara fitness Xiaomi Mi Band 4 | #recomand

Bratara fitness Xiaomi Mi Band 4
Bratara fitness Xiaomi Mi Band 4

Acum 4 zile am primit cadou brățara fitness Xiaomi Mi Band 4, am făcut trecerea de la Huawei Band 2 Pro, pe care am folosit-o strict pentru notificări, monitorizare pași și puls. Cam asta fac eu cu o brățară fitness 😀

Diferența este mare, de la design până la funcționalitate. Avantajul cel mai mare pe care Xiaomi Mi Band 4 îl are este faptul că se vede în soare, este color și ai câteva lucruri în plus, cum ar fi vremea, direct din brățară.

Xiaomi Mi Band 4 este cea mai bună brățară fitness?

După părerea mea la prețul ăsta, de aproximativ 170 lei este cea mai bună brățară fitness, pe care recomand să o încerci dacă îți dorești ceva smart la mână.

Xiaomi Mi Band 4 - preview
Brățară fitness

Display-ul AMOLED full color, pe care vizualizezi instant apeluri, mesaje, notificările aplicațiilor și muzica ascultată. Este rezistentă la apă până la 50 m. Monitorizează diferite sporturi, înot, ciclism, alergare.

Motivul pentru care am ales o brățară fitness în locul unui ceas este cea a autonomiei, nu îmi doream să încarc ceasul odată la 2-3 zile, cu o brățară fitness autonomia este între 10 și 20 zile și se încarcă în 2 ore, având o baterie Li-Po 135 mAh. Tare, nu ?

Funcționează impecabil atât de Android cât și pe iOS, eu de exemplu o folosesc pe un iPhone și nu ai nicio problemă.

Aplicația Mi Fit

Este intuitivă și ușor de folosit, ai foarte multe setări și rapoarte, se sincronizează foarte ușor și repede cu brățara și funcționează impecabil pe iOS. mai jos sunt câteva print screen-uri.

Un noi avantaj este faptul că se poate schimba brățara din silicon, cu un cost de aproximativ 25 lei ai o nouă brățară, ceea ce este foarte practic. Mai jos pun pozele prin care vedeți cât de ușor se scoate din suport și cum arată jucăria.

Preț și disponibilitate

Costul din momentul în care am publicat anunțul este deaproximativ 170 lei pe la mai toți comercianții, se găsește aproape peste tot.

Părerea ta contează.

Am nevoie și de părerea ta, scrie aici ce îți trece prin cap.
Scrie numele tău aici.